Dragoslava Srejovića 72N
11160 Beograd, Srbija
tel: + 381 11 6971 - 845
+ 381 11 6971 - 846
+ 381 11 6971 - 847
fax: + 381 11 6971 - 848
English Home O nama Kontakt Proizvodi

Kao plod našeg stalnog aktivnog učešća na najvećim svetskim kartografskim manifestacijama, kao i najvećeg sajma knjiga na svetu Buchmesse u Frankfurtu, ostvarena je poslovna saradnja, u vidu ekskluzivnog zastupništva, sa vodećim svetskim kartografskim kompanijama - na šta smo izuzetno ponosni. U priloženom cenovniku navedeni su svi gradovi, države ili oblasti koje Vam nudimo u vidu planova, auto karata, auto atlasa ili turističkih vodiča.


Trajući već decenijama ime
Freytag & Berndt je nerazdvojno povezano sa kartografijom, kao kompanija koja postoji već više od 100 godina, koju prati tradicija i bogata istorija. Dve osobe, koje čine ime ove najpoznatije Austrijske kartografske kompanije, imali su značajan uticaj od samog početka, Gustav Freytag kao kartograf i Wilhelm Berndt kao trgovac.

Još od tada je zasnovana na visoko kvalitetnim auto i turističkim kartama i atlasima, njihovim stalnim unapređivanjem, orijentisanjem ka korisniku, prateći jednostavnu ali efikasnu filozofiju kompanije - zadovoljiti sve potrebe korisnika, bez ikakvih kompromisa.

   Cenovnik

Cartographia Ltd
iz Budimpešte je vodeća kartografska kompanija u Madjarskoj, koja postoji već 50 godina. Njihovi atlasi i karte su poznati širom sveta. Glavne proizvodne linije usmerene ka svetskom tržištu su auto-karte evropskih država, planovi gradova i turističke karte velikog broja svetskih destinacija. Njihove karte su kartografski precizne i kvalitetne, sadrže veliki broj informacija, indekse kao i legende na više jezika.

   Cenovnik

Leta 1981. godine, Mark Ellingham, tražeći vodič koji bi ispunio sve potrebe turista, a uz to bio po prihvatljivoj ceni, osniva kompaniju Rough Guide koja baš to pruža turistima. Od tada pa do danas izdali su, i svojim vodičima i kartama pokrili, preko 200 destinacija širom sveta. Njihove karte se odlikuju ažurnošću i tačnošću. Posebno se izdvajaju štampom na vodootpornom papiru Polyart™ koji se ne može pocepati.

   Cenovnik 
Designed by ENGINE SOFT